De favoriete fiets-en wandelrondjes van onze vrijwilligers

Het knooppuntennetwerk in Noord-Brabant wordt mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers. Door weer en wind gaan zij op pad om de Brabants knooppuntroutes op orde te houden. Ze kennen het routenetwerk dan ook als geen ander en delen graag hun favoriete fiets-en wandelrondjes.

Jeanne tipt

Wandelroute IJzeren Man

4,5 kilometer

Noud tipt

Wandelroute rondje Brabants Landschap

9,8 kilometer

Frans tipt

Wandelroute Zwartven – Hooge Mierde

12 kilometer

Conny tipt

Fietsroute Deurne – 100 jaar Pieter Wiegersma

25 kilometer

NOORD-BRABANT

in the picture

Jullie maakten weer de allermooiste foto’s van onze provincie. Pak je camera of smartphone en deel ook jouw mooiste Brabantse foto op Instagram met #VisitBrabant en #hiermoetjezijninbrabant. Je maakt kans op een plek in deze eregalerij.

image
image
image
image
image
image
image
image

Veilig fietsen en wandelen

Ga alleen op pad als je je fit voelt en blijf dus thuis bij verkoudheids- of overige klachten. Volg daarbij de adviezen van het RIVM op.

In de druktemeter zie je in welke Brabantse natuurgebieden het rustig is, en waar te druk. Check de actuele drukte voordat je op pad gaat, zo kun je veilig genieten van de mooiste routes in Brabant!

✓ Check vooraf de druktemeter Houd afstand en benut de ruimte die er is ✓ Vermijd drukke locaties ✓ Geef elkaar de ruimte bij het passeren ✓ Kijk goed uit en neem geen onnodig risico ✓ Zorg voor jezelf en dus voor elkaar

image