Hier moet je zijn voor qualitytime met je gezin

Samen beleef je Brabant op haar best. Door eropuit te gaan, te spelen, ontdekken en beleven. In de steden en natuurgebieden staan ondernemers klaar om voor jong en oud een onvergetelijk uitstapje te verzorgen. Peddelen door kreken, klimmen in het bos, steppen door de natuur of puzzelen in monumentale gebouwen: de mooiste herinneringen maak je samen.

#hiermoetjezijninbrabant als je tussen wilde dieren wil slapen

Waan je in Afrika, ontdek de uitgestrekte savannes en bosgebieden en sta oog in oog met de meest fascinerende Afrikaanse diersoorten in Safaripark Beekse Bergen! Prikkel je zintuigen tijdens één van de indrukwekkende safari’s. Ga op avontuur met je eigen auto, stap op de boot voor een prachtige tocht over het water, ontdek alles over de wilde dieren tijdens de bussafari of ontdek het prachtige Safaripark op je eigen tempo tijdens de wandelsafari. En daarna moe maar voldaan naar bed. Dat kan natuurlijk thuis, maar hoe leuk is het om je bezoekje te combineren met een overnachting op het Vakantiepark of het Safari Resort? Een overnachting om nooit te vergeten…

Waar in Nederland word je wakker gemaakt door leeuwen, eet je een beschuitje met een giraffe en drink je aan het einde van de dag een borrel op je terras, waar een struisvogel het tafereeltje goedkeurend bekijkt? Het kan bij Safari Resort Beekse Bergen. Voor jong en oud een unieke, Afrikaanse ervaring! Naast prachtige accommodaties die je het ultieme safarigevoel bezorgen, maken Rangers Robin en Renee een verblijf voor kinderen onvergetelijk. In hun ‘basecamp’ op het Safari Resort ontvangen zij dagelijks kleine ontdekkingsreizigers die te gast zijn op het Safari Resort. Wat ze precies doen? Vooral heel veel, en van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

“Wij zorgen ervoor dat de kinderen zich hier heerlijk kunnen vermaken. We knutselen, zingen, dansen, spelen spelletjes, vertellen over de dieren en nog veel meer. Daarbij kijken we goed naar de verschillende leeftijden. Met de allerkleinsten gaan we bijvoorbeeld op safari met knuffeldieren, terwijl we voor de oudere kinderen een spannende stroperspeurtocht hebben uitgezet om vervolgens samen de dag af te sluiten bij het kampvuur. Het aanbod aan activiteiten is dus heel breed, dat maakt het ook zo leuk!” Van kinderen en ouders horen ze vaak hetzelfde terug als het gaat om een verblijf op het Safari Resort.

"Mensen vinden het heel magisch om zo dicht bij de wilde dieren te zijn en te overnachten in de natuur, waar je wakker wordt van het gebrul van een leeuw (die kan namelijk wel 8 km ver reiken!) Dat magische gevoel is begrijpelijk, je bent hier echt even in een compleet andere wereld."

Dat gevoel ervaar je trouwens ook in Vakantiepark Beekse Bergen. Je verblijft hier in unieke accommodaties in de Brabantse natuur, op loopafstand van Safaripark Beekse Bergen. Kortom, bij het Safari Resort staan de wilde dieren centraal. Ontdekken, natuur en echtheid spelen hierbij een grote rol. Op Vakantiepark Beekse Bergen draait het daarentegen om de Brabantse natuur, waarbij water en bos centraal staan. In de wereld van Beekse Bergen kun je je dus optimaal vermaken.

Kortom, met of zonder kinderen, na een actieve middag of een rustige wandeling, binnen of buiten, een dagje of langer verblijf: hier kan het allemaal.

Rangers Robin en Renee

Safari Resort Beekse Bergen

Hier moet je zijn als je samen lekker actief wil doen

De Voltage, Tilburg

Met bijna 50 verschillende activiteiten biedt De Voltage alles voor een geslaagd uitstapje. Waag je aan één van de vele escape rooms of beproef je vaardigheden op de 450m lange kartbaan met snelle bochtencombinaties en een fly-over.

Ontdekstation 013, Tilburg

In een oude fabriekshal in de Spoorzone, op de plek waar vroeger de treinen werden gerepareerd, kunnen tegenwoordig kinderen en jongeren hun talent ontdekken op het gebied van techniek en wetenschap. Nieuwsgierig wat er allemaal te beleven is? Kom gauw langs!

De IJzertijdboerderij, Dongen

Op dit boerenerf worden jong en oud meegenomen op een reis door de IJzertijd. Kom zien, horen, proeven, ruiken en voelen hoe het boerenleven in de late prehistorie eruitzag en bewonder de oude ambachten, de kruidentuin en prehistorische gewassen.

“Groepsactiviteit De Gôolse Code van Goolse Geheimen Gidsen is een groepsactiviteit waarbij je al wandelend en puzzelend het centrum van Goirle ontdekt.”

BOEI35, Heusden

Bij BOEI35 in Heusden ben je aan het goede adres voor verhuur van boten en sloepen. Zo kan je op eigen gelegenheid met familie, vrienden of collega’s Heusden en omgeving ervaren vanaf het water.

De Hoge Heide, Vlijmen

Bij De Hoge Heide in Vlijmen kun je kiezen uit de meest uiteenlopende activiteiten: van bowling tot squash en van shockingsoccer tot de pain game.

De Efteling, Kaatsheuvel


Elke dag ziet Pardoes de Tovernar hoe in de Efteling dierbare herinneringen worden gemaakt. En die zijn volgens Pardoes allemaal even bijzonder…

“Alle tovertwinkels! Hier ga je voor de eerste keer over de kop in de Python, zie je de Fakir vliegen in het Sprookjesbos en droom je weg in Droomvlucht. Samen beleef je de mooiste en spannendste avonturen in een sprookjesachtige omgeving. Je raakt hier dan ook nooit uitgekeken!”

Kom naar de wondere Wereld van de Efteling waar de oneindige fantasie van jong en oud wordt geprikkeld. Telkens ontdek je nieuwe verhalen en maak je samen herinneringen voor het leven.

Hier moet je zijn als je met het hele gezin wil overnachten

GuestHouse Hotel, Kaatsheuvel

Overnachten op loopafstand van de Efteling en de Loonse en Drunense Duinen? Dat kan bij GuestHouse Hotel Kaatsheuvel; een duurzaam hotelconcept met comfortabele kamers, sfeervol ingerichte daktuin en het bijzondere no-waste restaurant Guesthouse Kitchen.

Recreatiepark d’n Mastendol, Rijen

Kom lekker slapen hoog in de bomen in onze unieke boomhutten of boshuizen. Ook kan je bij ons terecht met je eigen camper, caravan of tent.

Vakantiepark de Reebok, Oisterwijk

Op een toplocatie naast natuurgebied De Kampina is Vakantiepark de Reebok gelegen. Kamperen doe je hier op open knusse standplaatsen omringd door een groene oase van bossen, vennen en heide.

Streekpark Klein Oisterwijk, Oisterwijk

Gelegen in Nationaal Landschap Het Groene Woud is Klein Oisterwijk een ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers. Maak de beleving compleet met een verblijf in één van de volledig uitgeruste safaritenten: een favoriet voor het gezin!

Unieke plekken om te slapen in hartje Brabant voor het hele gezin!

In de kern van Brabant is zo veel te beleven dat je het in één dag niet gezien krijgt. Maak er een gezellig weekendje van met het hele gezin en geniet van al het moois dat Midden-Brabant te bieden heeft! Op zoek naar inspiratie voor verblijfsmogelijkheden? We hebben hier de leukste locaties voor je op een rijtje gezet.

Hostel Roots

Hostel Roots