Winactie

Win een Dutch Design Week arrangement met overnachting in Design Hotel Glow

Op zaterdag 19 oktober voor twee personen. 

Foto: Sjoerd Eijckmans

Foto: Dutch Design Week – Max Kneefel

Dutch Design Week

Van zaterdag 19 tot en met zondag 27 oktober vindt in Eindhoven het grootste designevenement van Noord-Europa plaats: de Dutch Design Week. Zo’n 2600 ontwerpers presenteren hun werk en concepten op zo’n 120 locaties verspreid over de hele stad. Eindhoven bruist van design! Ontdek het zelf, niet alleen in oktober tijdens de Dutch Design Week, maar gedurende het hele jaar met speciale thema tours, design in de openbare ruimte en exposities in designstudio’s.

Overnachting in Design Hotel Glow 

Een charmant en eigentijds boutique hotel, gelegen in ♥-je Eindhoven. De combinatie van de gezellige sfeer en het gastvrije personeel zullen er voor zorgen dat je jezelf echt even helemaal thuis voelt. Naast de vele restaurants, winkels en topmusea als het Van Abbemuseum of Philips Museum in de directe omgeving, ligt het hotel aan Nederlands grootste uitgaansstraat, het Stratumseind. 

Hoe maak je kans?

Beantwoord de vraag in het formulier op onze website. Meespelen is mogelijk tot en met 3 oktober 2019. Op 4 oktober 2019 maken we de winnaar bekend via deze pagina en op onze Facebookpagina. De winnaar ontvangt van ons een persoonlijk bericht per e-mail.

Inhoud van de prijs:

- Overnachting voor twee personen op zaterdag 19 oktober 2019 in Design Hotel Glow inclusief ontbijt.

- Twee tickets voor de Dutch Design week geldig van 19 oktober t/m 27 oktober 2019. 

Foto: Sjoerd Eijckmans

Foto: Dutch Design Week 2018 Robot Love | © Tommy Köhlbrugged