Winactie

Win een culinair arrangement
in Eindhoven

met luxe overnachting bij Pullman Eindhoven Cocagne

Ontdek Noord-Brabant, de meest gastvrije parel van Nederland!

Brabant kent een rijke gastronomische traditie en ook de typisch Brabantse gastvrijheid (her)kent iedereen. Wij geven een volledig verzorgd food arrangement weg in Eindhoven voor 2 personen. Dat wordt genieten! 


Deze prijs bestaat uit:

Een Aziatische avond aan de chef’s table bij Oriental Green House.

Met drie restaurants onder één dak biedt Oriental Green House in Eindhoven waarschijnlijk het lekkerste Aziatische eten van Brabant. Een aantal jaar geleden uitgeroepen tot Beste Chinees restaurant van Nederland en onlangs nog vereerd met de titel ‘Beste Sushi van Brabant’ is dit een must visit voor iedereen die van de Oriëntaalse keuken houdt. Extra leuk, het restaurant is gevestigd in een schitterend pand, met kenmerkende zuilen uit het Londense Victoria Underground Station.

Overnachting in een deluxe room bij Pullman Eindhoven Cocagne met 3-gangen verrassingslunch incl. wijnarrangement.

Pullman ligt in ♥ hartje Eindhoven, recht tegenover winkelcentrum De Heuvel. Het hotel is de ideale uitvalsbasis om Lichtstad Eindhoven te ontdekken. Dompel jezelf onder in de wereld van de gloeilamp en bezoek het Philips Museum. Of bezoek Strijp-S waar oude fabrieken en kantoren zijn omgebouwd tot smeltkroes van designers, restaurants en andere creatievelingen. Rust vind je in het Stadswandelpark, op nog geen anderhalve kilometer van het hotel.