WINACTIE

Van Gogh arrangement

Win een volledig verzorgd Van Gogh arrangement in Etten-Leur voor 2 personen t.w.v. €200,-

Wie Van Gogh zegt, zegt Brabant. Vincent is hier geboren en woonde en werkte hier het grootste deel van zijn leven. En dat heeft hem gevormd als mens en schilder. Ontdek zelf de plekken in Brabant waar je zijn sporen nog kunt vinden.


In de Van Gogh Kerk in Etten-Leur maak je kennis met een belangrijke periode uit het leven van de wereldberoemde schilder. Negen kleurrijke ramen laten de thema's van Van Goghs Ettense periode zien. Etten was een kantelpunt in het leven van Van Gogh.

Overnachten in Van Gogh stijl bij Vincents

Wat is er voor liefhebbers van Van Gogh nou leuker dan slapen en eten op nog geen 50 meter van de plek waar een van Nederlands beroemdste kunstenaars zich voor het eerst liet registeren als kunstschilder en waar hij ook zijn allereerste atelier had?


In ♥-tje centrum Etten-Leur, met uitzicht op de Van Gogh Kerk, vind je Vincents Bar & Bistro – Bed & Boutique. Op loopafstand van het bus-en-treinstation. Omdat Vincents ook aan de Van Gogh Fietsroute ligt is het tevens een ideale pleisterplaats voor zowel fietsers als wandelaars.

“Spitters, zaaiers, ploegers, mannen & vrouwen moet ik nu onophoudelijk teekenen. Al wat tot het boerenleven hoort onderzoeken & teekenen. Evenals veel anderen dat deden & doen. Ik sta nu niet meer zoo magteloos voor de natuur als vroeger.”

- Vincent aan Theo -
Etten, september 1881

Ontdek en beleef Etten-Leur

Etten-Leur ligt vlakbij Breda. Met diverse overnachtingslocaties, mogelijkheden om te wandelen, fietsen en varen. Etten-Leur beschikt over een compact, compleet en comfortabel winkelhart met een ruime keuze aan horeca en terrassen. Kijk ook eens op de website Etten-Leur City App, Etten-Leur zal je verrassen!


Breng tevens een bezoek het Vincent Van GoghHuis in het nabijgelegen Zundert. Het Vincent van GoghHuis is een levend kunstcentrum op de geboortegrond van één van de beroemdste kunstenaars uit de geschiedenis.