Brabant Remembers

75 life changing war stories

Fotografie: Mark Bolsius

Een winterwandeling?

onze locals tippen

Local Sandra

"Het mooiste ven van Brabant"

“Het mooiste ven van Noord-Brabant: het voorste Goorven in Oisterwijk. In de ochtend komt de zon prachtig op boven de bomen. Er zijn verschillende wandelroutes en een rondje om dit ven is ongeveer een half uurtje. In de directe omgeving is ook een horecagelegenheid en je kunt er goed parkeren.”

Voorste Goorven
Bosweg 162 5062 SH Oisterwijk

Local Naomi

"Een koninklijk rondje"

“Op zoek naar een fijne plek om te wandelen? Dan is het terrein van het kasteel in Heeswijk een prachtige plek. Een mooi stukje natuur met het prachtige kasteel als middelpunt. Op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag kun je ook binnen kijken. Leuk voor het hele gezin!”

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4 5473 VA Heeswijk-Dinther

Local Michelle

"Schotse hooglanders spotten"

“Nationaal Park de Biesbosch is een prachtig gebied om Schotse Hooglanders te spotten. Een van mijn favoriete plekken, waar je ze (bijna) altijd ziet staan is bij de Amalia Hoeve, een monumentale Biesboschboerderij uit 1938. Soms staan ze zelfs in het water en vaar je bijna tegen ze op! Het terrein van de hoeve is gratis te bezoeken. Vanuit hier is er een prachtig uitzicht op polder Kwestieus.”

Nationaal Park de Biesbosch
Marinaweg 1 4924 BA Drimmelen

Noord-Brabant

in the picture

Jullie maakten weer de allermooiste foto’s van onze provincie. Pak je camera of smartphone en deel ook jouw mooiste Brabantse foto op Instagram met #VisitBrabant. Je maakt kans op een plek in deze eregalerij.

Volg ons op social media