Sfeervol genieten in Noord-Brabant

Prachtig verlichte straten, mooi versierde pleinen en feestelijke etalages die uitnodigen om jezelf of iemand anders eens goed te verwennen. Een wijntje of warme chocomel op een verwarmd terras of binnen bij een lekker haardvuurtje na een wandeling in de mooie Brabantse natuur waar de winter zojuist haar intrede heeft gedaan… Wat levert dat mooie plaatjes op! In dit magazine lees je alles over sfeervol genieten in Noord-Brabant deze winter. Laat je inspireren en trek erop uit!

Wat dacht je van het unieke wandelpad langs de Zuiderwaterlinie, helemaal van Bergen op Zoom tot Grave? Of combineer de Winter Efteling of de Kerstdwalerij in het Dwaalgebied van Tilburg met een winterse wandeling door Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Ontdek dé provincie van Vincent van Gogh en bezoek o.a. Van Gogh Village Nuenen, waar maar liefst 23 locaties herinneren aan deze Brabantse Meesterschilder. Zeker in de winter valt het sfeervol verlichte Van Gogh kerkje extra op! En bezoek ook zeker het Van Gogh Roosegaarde fietspad tussen Nuenen en Eindhoven. Duizenden glinsterende steentjes verlichten dit pad zodra het donker is.


Laat je culinair verwennen tijdens een van de vele gastronomische hoogtepunten en bijzondere winterse events waarmee we in december de Maand van de Gastvrijheid vieren. En ontdek die typisch Brabantse Gastvrijheid, want die bestaat echt! Ook daar lees je meer over in dit magazine. En je kunt het zelfs ervaren in Breda tijdens het vijf-gangen belevingsdiner van Ravanello, geïnspireerd op feiten, fabels en wetenswaardigheden.


Kom genieten in Brabant deze winter en vergeet niet je mooiste plaatjes met ons te delen! #visitbrabant


Fijne feestdagen!

Pagina 3

In de voetsporen van Vincent van Gogh

Pagina 4

Winters genieten in Noord-Brabant

Pagina 5

Wandel de Zuiderwaterlinie

Pagina 6

Gastvrij Brabant

Pagina 7

Winactie: Een volledig verzorgd Van Gogh arrangement voor 2 personen

Pagina 8

Locals tippen ...

Noord-Brabant ligt in het hart van Europa en in het centrum van de Benelux. Dichterbij Amsterdam, België en Duitsland dan je misschien denkt: 60 minuten! De ideale bestemming dus voor een dagtrip of een weekendje weg. Goed bereikbaar met de auto, per trein of het vliegtuig via Eindhoven Airport.

Moerputtenbrug, 's-Hertogenbosch

Fotocredits: Bas Verhoeven

Volg ons op social media

VisitBrabant Magazine is een uitgave van VisitBrabant, marketingorganisatie van destinatie Noord-Brabant, Nederland.