Winactie

Win een citytrip naar
Bergen op Zoom

Maak kans op een citytrip naar Bergen op Zoom voor 2 personen, inclusief luxe overnachting in Grand Hotel de Draak en 3-gangen menu bij Restaurant Hemingway! 

Dichter Anton van Duinkerken noemde het liefkozend zijn Jubelstadje aan de Schelde. Hoe je Bergen op Zoom ook noemt, één ding is zeker.. deze stad bruist van de Brabantse gezelligheid! Wist je dat Bergen op Zoom één van de oudste steden van Nederland is? Reden genoeg dus voor een citytrip naar Bergen op Zoom. 

De prijs bestaat uit:

- Overnachting voor 2 personen in een luxe Junior Suite inclusief ontbijt in Grand Hotel de Draak, het oudste hotel van Nederland. 

- Een culinair 3-gangen menu bij Restaurant Hemingway.

En er is meer...

- Een lunchvoucher t.w.v. €50,00 voor een lunch bij Grand Café Hotel de Bourgondiër. Brabantse gezelligheid op de Grote Markt in Bergen op Zoom. 

- 2 entreetickets voor het Markiezenhof, het oudste stadspaleis van Nederland. Een must-visit tijdens je bezoek aan deze stad.

- Een set wandelkaarten van West-Brabant, zo kun je zelf de mooiste wandelroutes uitstippelen.

Hoe maak je kans?

Beantwoord de vraag in het formulier op onze website. Op 12 december 2019 maken we de winnaar bekend via onze website en facebookpagina. De winnaar ontvangt van ons persoonlijk bericht per e-mail.