Winters genieten in Noord-Brabant!

Verlichte straten, feestelijke etalages en sfeervolle evenementen. In de wintermaanden zijn de Brabantse steden op hun mooist! Kom gezellig winkelen, heerlijk eten en cultuur snuiven.

In ’s-Hertogenbosch leer je Vincent van Gogh écht kennen met de tentoonstelling Van Goghs Intimi. Ook de Brabantse Van Gogh erfgoedlocaties in onder andere Nuenen, Etten-Leur en Zundert bieden een verrassend programma op unieke plekken.

Over uniek gesproken, wist je dat er in Brabant prachtige kastelen zijn die gewoon geopend zijn voor publiek? Tijdens de Kerstvakantie worden veel extra activiteiten georganiseerd. Leuk voor het hele gezin!

Kom meer te weten over vier bijzondere fiets- en wandelroutes, waarin de Brabantse eetcultuur centraal staat. Of beproef je geluk en maak kans op een weekendje Bergen op Zoom, met luxe overnachting in het oudste hotel van Nederland.

Dit en meer lees je in deze nieuwe editie van VisitBrabant Magazine! Kom ook genieten in Brabant en vergeet niet om je mooiste plaatjes met ons te delen via #visitbrabant.

Fijne dagen!

Pagina 3

Pagina 4

Pagina 5

Pagina 6

Pagina 7

Pagina 8

Noord-Brabant ligt in het hart van Europa en in het centrum van de Benelux. Dichterbij Amsterdam en België dan je misschien denkt: 60 minuten! De ideale bestemming dus voor een dagtrip of een weekendje weg. Goed bereikbaar met de auto, per trein of het vliegtuig via Eindhoven Airport.

Volg ons op social media

VisitBrabant Magazine is een uitgave van VisitBrabant, marketingorganisatie van destinatie Noord-Brabant, Nederland.