Brabant Celebrates Food

Anne de Graaf is reis en food blogger op www.annetravelfoodie.com. Op haar website en social-media kanalen laat ze graag zien wat voor moois en lekkers Noord-Brabant te bieden heeft.

Je hebt het wellicht al voorbij zien komen: Noord-Brabant is uitgeroepen tot European Region of Gastronomy. In 2018 viert Noord-Brabant haar culinaire rijkdommen en haar geroemde gastvrijheid. Ik ben, als Brabantse ‘foodie’, trots op mijn provincie. Waar ik ook woonde, van Amsterdam tot New York, als ik zei dat ik uit Noord-Brabant kwam kreeg ik altijd woorden als gezellig, gastvrij en bourgondisch terug. Nu ik weer in Tilburg woon, breng ik dan ook graag de wereld op de hoogte van alle pareltjes die Noord-Brabant kent op het gebied van eten en gastvrijheid.

Waar anders dan in Noord-Brabant bundelen alle sterrenchefs hun krachten voor een pop-up restaurant in een kapel? Waar anders vind je een pretpark met prachtige thema-restaurants waar Walt Disney heen ging ter inspiratie? Waar anders in Nederland vind je trappistenkloosters die hun eigen bier met passie brouwen en wereldwijd exporteren? Waar vind je de enige plek waar nog op ambachtelijke wijze naar ansjovis wordt gevist?
Waar vind je de oudste bioscoop van ons land? En Nederlands oudste hotel? Alleen in Noord-Brabant!


Laat je door dit magazine verrassen door alles wat Noord-Brabant te bieden heeft op het gebied van eten en gastvrijheid en lees mijn persoonlijke favorieten op BrabantCelebratesFood.com.


Anne de Graaf

Pagina 3

Gastronomie in Noord-Brabant

Pagina 4

Streekproducten

Pagina 5

Shortstay in Noord-Brabant

Pagina 6

Bier in Noord-Brabant

Pagina 7

Foodevenementen

Pagina 8

Winactie:

Foodarrangement Tilburg

Pagina 9

Blogs & Social media

Volg ons op social media

VisitBrabant Magazine is een uitgave van VisitBrabant, marketingorganisatie van destinatie Noord-Brabant, Nederland.