Regio Hart van Brabant

Bij ons mam in de keuken. Met dit hartverwarmend concept hebben de ondernemers in regio Hart van Brabant zich dit jaar gepresenteerd met mooie streekproducten en lokale verhalen over de Brabantse eetcultuur.

De regio:

Pop-up Route

Heusden

Oisterwijk

Tilburg

Bij ’s Mam in de keuken

Van een pop-up fietsroute met smakelijke haltes tot een wandeling door 800 jaar eetcultuur in Heusden en een kijkje in de brouwketels van het trappistenklooster. De internationale pers ontdekte gastronomische hotspots in de Tilburgse Spoorzone en foodbloggers verkenden de vermaarde terrassen van Oisterwijk.

Een greep uit het programma

• Wandeling Heusden Proeven (vestingstad Heusden)

• Bij ’s Mam in de keuken (Hart van Brabant)

• Brabant Bloggers Breakfast (Sundaymorning@EKWC Oisterwijk)


• Pop-up Fietsroute (Hart van Brabant)

• Festival Mundial (Tilburg)

• Festival Circolo (Tilburg)

Bij ’s mam
in de keuken

In mei werden food-en fietsliefhebbers uitgenodigd om Hart van Brabant te verkennen en op bijzondere foodlocaties te plukken, bakken of proeven wat deze streek te bieden heeft. En in november werd het boek MMM Streekproducten gepresenteerd. Een mooie uitgave vol streekproducten, recepten en tips zodat het lekkers van Brabantse grond in deze regio nog makkelijker de weg naar de keuken vindt. Nu en in de toekomst.

Heusden

Historisch Heusden heeft voor de hedendaagse foodliefhebber een buitengewoon smakelijk programma gepresenteerd dit jaar. Fotogeniek met een rijk verhaal, de vestingstad aan de Maas zette haar poorten open voor iedereen die geniet van Bourgondisch Brabant anno 2018.

Instagram winactie

Wandeling Heusden Proeven

Website

Met boswachter Frans
op een kleedje

Brabant is Open blog

I went to Brabant, Heusden

Magazine

Toeristisch Langstraat

Brabant is Open blog

Urban Pixxels

Facebook

Ontdek een dagje Heusden

Oisterwijk

Eindeloze terrassen in een bosrijk gebied, passievolle streekproducenten en een ondernemende middenstand: Oisterwijk verenigt alle ingrediënten voor een onvergetelijk bezoek. Aan de Lind en in de streek konden gasten dit jaar hun hart ophalen met goed en lekker eten.

Online magazine

Shortstay in Noord-Brabant

Blog

Terrashoppen in Oisterwijk

Blog

Bloggersontbijt

Brabant is Open blog

Urban Pixxels

Instagram

Kafe van Leer

Instagram

Pop-up fietsroute

Tilburg

Van gastronomie in de Spoorzone tot bier proeven in het Trappistenklooster en foodspots in het dwaalgebied, Tilburg heeft bezoekers de weg gewezen naar culinair genot in topvorm. Foodbloggers en journalisten waren aangenaam verrast over de veelzijdigheid van deze dynamische stad in het Hart van Brabant.

Instagram

The place to be

Winactie

Foodarrangement in Tilburg

Publicatie

Gazet van Antwerpen

Publicatie

Krant van West Vlaanderen

Blog

Walking dinner Tilburg

Online magazine

Proef de 5 Trappisten