WINACTIE

Een 2-daags arrangement 's-Hertogenbosch

voor 2 personen

Ontdek 's-Hertogenbosch en geniet!

Gezellige straatjes, een historisch centrum met de machtige Sint-Jans Kathedraal. Het Museumkwartier, de Binnendieze en natuurlijk de local treat ‘Bossche Bollen’; dát is ’s-Hertogenbosch. En er is nog veel meer te beleven. ’s-Hertogenbosch is Open, laat je verrassen! Wij geven een volledig verzorgd arrangement weg t.w.v. €242,-.

Dit ga je doen...

1. Maak je eigen Bossche Bol

De Bossche Bol, heb jij hem al eens geproefd? Waarschijnlijk heb je die nog niet zelf gemaakt. Bij Bakkerij Royal maak je je eigen Bossche Bol en oh ja, je mag hem daarna uiteraard zelf opeten!

2. Biertjes proeven bij bierbrouwerij 't Kolleke

Leer meer over het brouwproces en proef de speciaalbiertjes bij bierbrouwerij 't Kolleke. Tip: 't Kolleke is de Brouwerij van Bar-Le-Duc, een knus kroegje om nog even te blijven plakken, want zoals je misschien weet: Brabantse nachten zijn lang ;).

3. Bourgondisch genieten in hartje 's-Hertogenbosch

Ontdek de bourgondische, Bossche cultuur! Want culinair genieten, dat kan zeker in 's-Hertogenbosch. Laat je smaakpapillen het werk doen tijdens dit 3-gangendiner! Je kunt terecht bij Pilkingtons of Restaurant Allerlei - Visserij.

4. Overnachting in een top hotel

's-Hertogenbosch is niet in één dag te verkennen. Er is zoveel te zien en te doen dat je nog niet naar huis hoeft.. en wilt. ;) Je overnacht in een fijn hotel inclusief ontbijt*.

*Overnachting is op basis van beschikbaarheid en geldig bij de aangesloten hotels van het hoteloverleg ’s-Hertogenbosch en omstreken.

5. Cultuur snuiven in het Noordbrabants Museum

Bezoek het Noordbrabants Museum, met een veelheid aan cultuur, historie, kunst en design uit vele eeuwen, je kijkt je ogen uit! En extra leuk, je krijgt er het 'Brabant Boek' bij t.w.v. €38,80. Benieuwd welke exposities er momenteel zijn? Lees dan hier even verder.

Voorwaarden

Wil jij deze dag beleven in een andere volgorde, dat kan in overleg natuurlijk ook! Deze prijs is op basis van beschikbaarheid en in afstemming met VVV 's-Hertogenbosch. Begin augustus maken we de winnaar bekend via deze actiepagina en via onze Facebookpagina. We nemen persoonlijk contact op met de winnaar per e-mail voor de verdere afhandeling. Lees hier de winactievoorwaarden.

Vul het formulier in

en maak kans op deze prijs

Volg ons op social media