Brabant is Open

Steeds meer mensen denken aan Noord-Brabant voor een weekendje weg. Even helemaal ontspannen. Cultuur snuiven. Of heerlijk quality time voor het hele gezin. Op slechts een uur rijden van Amsterdam en Brussel staan Brabanders het hele jaar door klaar om je onder te dompelen in de typische Brabantse gastvrijheid. Van culturele hotspots, Van Gogh erfgoed en culinaire hoogtepunten tot slapen tussen de leeuwen en struinen door het Sprookjesbos. Van uitzonderlijke architectuur, designparels en hippe urban shoppingarea’s tot een overweldigende natuur en historische stadskernen. En wist je dat je ook in Brabant moet zijn voor de meest toonaangevende festivals van Nederland? Brabant is Open!

Do as the locals do: ontdek het Brabant van de Brabanders.

Brabanders zijn échte levensgenieters. Zij weten precies wat er op ieders bucketlist moet staan tijdens een bezoek aan Brabant. Locals laten heel graag hún locatie zien en delen de juweeltjes die je niet per se in reisgidsen vindt. Ontdek de meest bijzondere plekken van Brabant en beleef het Brabant van de Brabanders!


Met de Brabant is Open-arrangementen zetten Brabantse topbestemmingen hun parels in de spotlight. Ontdek hoe je die parels het beste kunt combineren tijdens een weekendje weg in onze prachtige provincie. Laat je inspireren door de vele verhalen, beelden en video’s over Brabant in deze derde editie van het VisitBrabant magazine en volg ons!


Tamara

VisitBrabant

Pagina 3

's-Hertogenbosch

Pagina 4

Beekse Bergen

Pagina 5

Bergen op Zoom

Pagina 6

Brabant Celebrates Food

Pagina 7

Breda

Pagina 8

Efteling

Pagina 9

Eindhoven

Pagina 10

Front of House

Pagina 11

Helmond

Pagina 12

Heusden

Pagina 13

Tilburg

Pagina 14

Van Gogh

Pagina 15

Winactie:

2-daags arrangement
's-Hertogenbosch voor 2 personen

Volg ons op social media

VisitBrabant Magazine is een uitgave van VisitBrabant, marketingorganisatie van destinatie Noord-Brabant, Nederland.