Win een sprookjesweekend
in de Efteling

Voor 6 personen

Wij mogen een hele gave prijs weggeven! Maak kans op een sprookjes weekend in de Efteling voor het hele gezin (ter waarde van €1.180,-. ) en overnacht van vrijdag t/m maandag in een 6-persoons hut gelegen in Vakantiepark Efteling Loonsche Land.

Beantwoord de vraag en speel mee.

Deze prijs bestaat uit:

• 3 overnachtingen (vrijdag t/m maandag) in een 6-persoons hut gelegen in het Vakantiepark Efteling Loonsche Land ter waarde van €1.180,-. *

• Onbeperkt toegang tot de Efteling gedurende je verblijf. 

Begin april maken we de winnaar bekend op de winactiepagina en onze social media kanalen. Houd onze social media kanalen en website dus goed in de gaten! De winnaar ontvangt persoonlijk bericht per e-mail.

*Bekijk de actievoorwaarden

Bezoek een Wereld vol Wonderen

Er is een plek in Noord-Brabant waar je de wereld om je heen even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak. Waar de allerkleinsten op reis gaan samen met Jokie en Jet en de échte waaghalzen met 90 km/u in de goudmijn van Baron 1898 storten.

En waar je met de hele familie de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica ontdekt. De Efteling is het hele jaar een geweldige beleving voor jong en oud!

Betoverend overnachten in Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Slaap midden in de natuur in Vakantiepark Efteling Loonsche Land, want na een betoverende dag vol avontuur en verwondering in de Efteling, heb je nog maar één wens: dat je samen nóg een dag zou hebben. Het vakantiepark ligt op loopafstand van de Efteling.

Vul het formulier in en maak kans!

Volg ons op social media