Onvergetelijke herinneringen maak je in Noord-Brabant

Samen met vrienden of familie buitengewoon genieten van een heerlijk dagje uit of mini vakantie? Dat doe je natuurlijk in Noord-Brabant, de meest gastvrije provincie van Nederland! Met zoveel attractieparken, dierenparken en bijzondere (kids)musea is het moeilijk kiezen.

Treed binnen in een wereld waar sprookjes tot leven komen, scheer langs draken en geesten en zweef door een woud vol elfjes en trollen in de Efteling. Gek op dieren en een échte natuurliefhebber? Bezoek dan het unieke Safaripark Beekse Bergen. En wat dacht je van speuren naar dieren en direct een museum ontdekken? Met de speurtocht in Het Noordbrabants Museum in ’s-Hertogenbosch ontdek je hoe leuk een museumbezoek met het hele gezin kan zijn.

Avonturiers, groot en klein, halen hun hart op in het Klimbos bij Bergen op Zoom en bij een citytrip naar Eindhoven mag een bezoek aan De Ontdekfabriek natuurlijk niet ontbreken. Hier worden nieuwe uitvinders geboren! En juist omdat je niet alles kunt doen in één dag, geven we je in dit magazine ook allerlei tips om je verblijf met een nachtje te verlengen.

Staat Noord-Brabant al op jouw bucketlist?


Kijk voor meer inspiratie ook op visitbrabant.com

p.s. ook in deze editie een te gekke winactie: een weekendje weg voor max. 6 personen in vakantiepark Efteling Het Loonsche Land, inclusief gratis parkbezoek gedurende verblijf!

Pagina 3

Pagina 4

Pagina 5

Pagina 6

Pagina 7

Noord-Brabant ligt in het hart van Europa en in het centrum van de Benelux. Dichterbij Amsterdam en België dan je misschien denkt: 60 minuten! De ideale bestemming dus voor een dagtrip of een weekendje weg. Goed bereikbaar met de auto, per trein of het vliegtuig via Eindhoven Airport.

Volg ons op social media

VisitBrabant Magazine is een uitgave van VisitBrabant, marketingorganisatie van destinatie Noord-Brabant, Nederland.