Winactie

Win een citytrip naar Tilburg

Maak kans op een citytrip naar Tilburg voor 2 personen, inclusief overnachting in een 2-persoons Tiny House van Hostel Roots.

Tilburg leeft, bloeit en bruist als nooit tevoren. Een verrassende stad ongeacht wanneer je op bezoek komt! Hier leerde Vincent van Gogh tekenen en groeide Guus Meeuwis uit van student tot volksheld. Een stad met veel verborgen parels, maar ook spraakmakende musea zoals De Pont en het TextielMuseum. En wat te denken van de hippe Spoorzone, met de LocHal en restaurants waar je heerlijk kunt eten. Ontdek het zelf, Tilburg heeft het allemaal!

Hoe maak je kans?

Beantwoord de vraag in het formulier op deze pagina. Op 25 juli 2019 maken we de winnaar bekend. De winnaar ontvangt van ons persoonlijk bericht per e-mail.

Deze prijs bestaat uit:

Overnachting voor 2 personen in Hostel Roots Tiny House een 2-persoons studio

Een ultieme 'Spoorzone' beleving in het kleinste, duurzaamste hotel van Tilburg. Deze studio is werkelijk van alle gemakken voorzien: Een badkamer, keukenblok, bed van 140x200cm, zithoek en een balkon met uitzicht over de verrassende Spoorzone.

En er is meer...

Naast je overnachting bij Hostel Roots ontvang je: 

• Een diner voor 2 personen bij EVE, gevestigd in de monumentale Polygonale Loods achter het centraal station. Een interieur waar je u tegen zegt! 

• 2 entreetickets voor Doloris, dé nieuwe creatieve trekpleister van Tilburg bestaande uit een surrealistisch doolhof en rooftopbar. 

• 2 entreetickets voor het TextielMuseum met lunchvoucher voor in het TextielCafé van het museum. Kom meer te weten over zowel het verleden als het heden van textiel in Tilburg.

Deze winactie is georganiseerd in samenwerking met: Citymarketing Tilburg.

Doloris © Karmanoia

EVE

Doloris