Plezier voor het hele gezin

Efteling

De Efteling is de meest favoriete dagattractie van Nederland met maar liefst zes achtbanen en 29 unieke sprookjes.

Niet zo verwonderlijk dat het voor families met jonge kinderen, maar ook tieners en grootouders, één van de topattracties in Noord-Brabant, Nederland en zelfs Europa is!

Volwassenen vergapen zich ook aan de pracht van bijvoorbeeld Fata Morgana, genieten net zoveel van de Piraña als de kinderen en knijpen net zo hard in hun knuisten, net voordat Baron 1898 hen in die mijnschacht laat storten.

Tips van onze locals

Local Monique

“Betoverend overnachten in Vakantiepark Bosrijk”

Wat kun je in Vakantiepark Bosrijk toch heerlijk slapen. En dat is niet alles: wist je dat je een half uur eerder het park in mag, als je hier verblijft? Terwijl alle dagbezoekers voor de poort staan te wachten, kun jij alvast vooraan in de rij gaan staan van je favoriete attractie. Doen hoor!

Local Vivianne

“Een fantastische sprookjessfeer…”

Voor mij is De Efteling het mooiste sprookjespark op de hele wereld, met name door de sfeer die er hangt. Alles is gemaakt naar idee en gedachtengoed van Anton Pieck. Voor jong en oud een geweldig pretpark met alles erop en eraan!

Local Anne

“Gezond en vegetarisch eten in De Efteling”

Waar veel pretparken pizza’s en hamburgers verkopen, kun je in De Efteling ook terecht voor gezond en vegetarisch eten. Bezoek Restaurants Gulden Gaarde (bij de Droomvlucht), het Witte Paard (bij het Land van Laaf) of Octopus (in de Pandadroom). Liever een vegetarische of glutenvrije pannenkoek? Dan moet je bij Polle’s keuken zijn. Lees meer in mijn blog over de Efteling.

Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek is het grootste wildlife park van Europa. Met leeuwen, olifanten, gorilla’s en alle andere dieren die hier rondlopen, waan je jezelf in Afrika in plaats van Noord-Brabant.

Ervaar het park te voet of ga op auto- of bussafari. Ook tijdens een relaxte boottocht staan de rangers je graag te woord, zij kunnen je van alles vertellen over de dieren. Maak een unieke reis door de wereld van Beekse Bergen!

Tips van onze locals

Ranger Jannah

“Een fantastisch uitzicht in Safari Resort”

Hoe gaaf! In Safari Resort Beekse Bergen kun je niet alleen slapen tussen de wilde dieren, je hebt hier ook een fantastisch uitzicht over de vlakte. Als je geluk hebt, kun je misschien wel 15 verschillende diersoorten in één oogopslag zien!

Local Florence

“Begin met de Autosafari”

Een heerlijk park! Naast de wandelsafari kun je ook voor een auto-, bus- of bootsafari kiezen. Mijn tip: begin met de autosafari. Aan het begin van dag is het nog rustig en kun je de dieren in alle rust bekijken. Het allerleukste zijn de giraffen, helemaal op het eind, die komen je graag begroeten (of een ‘carwash’ geven)…

Local Laura

“Dieren verzorgen met het backstage-arrangement”

Altijd al eens als verzorger in De Beekse Bergen willen werken? Kies dan voor een backstage-arrangement! Je gaat in een klein groepje eten klaarmaken en daarna de dieren voeren. Ze herkennen de voerkratten en geluiden direct en worden ineens veel actiever. Een leuke beleving!

Lees meer uittips van onze Locals