Kom, trek er op uit. Noord-Brabant is er klaar voor! Jij ook?

Ook zo’n zin om lekker naar buiten te gaan nu de zon zich steeds vaker laat zien, de dagen langer worden en de natuur volop in bloei staat? Gezellig een terrasje pakken samen met vrienden, met de kinderen picknicken of naar de speeltuin. Of gewoon puur genieten van de Brabantse natuur. Trek er op uit en ontdek al wandelend of per fiets de allermooiste plekjes van Noord-Brabant. Laat je inspireren!

Verken Noord-Brabant bijvoorbeeld via de nieuwe fiets- en wandelroute ‘Zilt, Zoet, Zalig’. Deze route loodst je niet alleen langs de mooiste plekjes in West-Brabant, je komt ook langs dé culinaire hotspots. Verwennerij ten top!

 

Ben je een echte bierliefhebber? Dan is de La Trappe fietsroute via trappistenklooster Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven bij Tilburg zeker de moeite waard. Daar brouwen ze sinds 1884 hun eigen bier La Trappe. Het mooie terras in de tuin van het klooster is de perfecte plek om even de benen te strekken en natuurlijk te genieten van dat welverdiende biertje.

 

Combineer je fietsen liever met een stukje cultuur? Met de Van Gogh fietsroute ontdek je niet alleen talloze prachtige plekken in onze provincie, je bezoekt ook de plekken die een belangrijke rol speelden in het leven van de wereldberoemde Meesterschilder. Noord-Brabant wordt niet voor niets ook wel Vincent’s Homeland genoemd!


Plan je toch liever je eigen route? Maak dan gebruik van het knooppuntensysteem. Via officiële en goed gemarkeerde knooppunten stel je eenvoudig zelf je tocht samen. Per fiets, te paard of te voet. Van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen tot de Brabantse Wal. Er is zoveel moois te ontdekken. Zien we je snel? Onze deuren staan open!

Kijk voor meer inspiratie ook op visitbrabant.com

Pagina 3

Pagina 4

Pagina 5

Pagina 6

Pagina 7

Pagina 8

Noord-Brabant ligt in het hart van Europa en in het centrum van de Benelux. Dichterbij Amsterdam en België dan je misschien denkt: 60 minuten! De ideale bestemming dus voor een dagtrip of een weekendje weg. Goed bereikbaar met de auto, per trein of het vliegtuig via Eindhoven Airport.

Volg ons op social media

VisitBrabant Magazine is een uitgave van VisitBrabant, marketingorganisatie van destinatie Noord-Brabant, Nederland.