BEEKSE
BERGEN

Kom Afrika ervaren, middenin Noord-Brabant


Een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen, het grootste wildlife safaripark van de Benelux, is voor de hele familie uniek, leerzaam en onvergetelijk tegelijkertijd. Helemaal als je ook nog eens blijft slapen, bijvoorbeeld in het vakantiepark of het gloednieuwe Safari Resort. Ontdek wat natuur met je doet! Ontdek de wereld van Beekse Bergen...


Omring je met leeuwen, olifanten, pinguïns, nijlpaarden, krokodillen en neushoorns en waan je op de Afrikaanse savanne. Ga op avontuur met échte rangers door het uitgestrekte gebied met de safaribus of de boot. Of ontdek het safaripark gebied te voet of met je eigen auto: je kunt heel dichtbij de dieren komen!

7x leuke dingen doen...

... met kinderen in Noord-Brabant!

Blijf ook slapen...


Alle accommodaties van het spiksplinternieuwe Safari Resort liggen verspreid tussen twee savannes en de leeuwenvlakte. Je slaapt dus letterlijk tussen de wilde dieren. Op de savannes lopen o.a. giraffen, zebra’s, gnoes, neushoorns, elandantilopen, waterbokken en struisvogels. En hoe gááf is dat, wakker worden door het gebrul van een leeuw! Naast de bijna 1500 wilde dieren en het Safari Resort, heeft Beekse Bergen ook een vakantiepark met prachtige Jungalows, een camping in een prachtige bosrijke omgeving én Speelland, een water- en speelpark. Kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven!

"De zon zakt langzaam achter de bomen. De dieren staan op hun gemak te eten. Mijn zoon kijkt zijn ogen uit".

Lineke | KidsErOpUit